1- Era el temps .
(Música: Moaxaja andalusí. Segle XIV. Adaptació: Miquel Pérez)

7- La teua carta amor meu.
(Música: Miquel Pérez Perelló)

Ibn Hazn Còrdova (994-1064)

El Collar de la coloma, is a book about the essence of love in Andalusia during the Umayyad dynasty, original by the Arab writer Ibn Hzam, born in Córdoba in 994, the work is written in the city ​​of Xàtiva a thousand years ago. We have built our work on the conviction that music and the spoken word will make us travel a thousand years back, if the feeling is contextualized, and the art of the 21st century seeks in the art of the 11th century confluence and reason for being, discovering, once again, that poetry was born to be said aloud and if it is wrapped in music, then it is unique and unrepeatable essence, like the verses of Ib Hzam that our group has stripped of anything else. that was not the beauty and the truth, using the experience in the composition and musical interpretation and the rhapsody that contributes each professional of the formation, individually, and that altogether offers the result of a sober and elegant spectacle of music and poetry .


    1. Era el temps . (Música: Moaxaja andalusí. Segle XIV. Adaptació: Miquel Pérez)
    2. Soc ramader d’estels. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    3. A la fi tots dos. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    4. Els núvols han aprés. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    5. No ve d’una hora el gran amor. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    6. Ara vull recordar el seu amor. (Música: Pastor de gacelas / Ya rai, moaxaja andalusí de Alepo, Siria. Adaptació: Maria Moreno)
    7. La teua carta amor meu. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    8. La coloma de la pau i de l’amor. (Música: Moaxaja andalusí. Segle XIV. Adaptació: Miquel Pérez)
    9. Tothom sap que estic enamorat. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    10. M’hasrobat el cor. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    11. No tractesamblleugeresa. (Música: Tambourin de la Sonata op. 2 nº 1 “La Baussan” de Philbert de Lavigne. Adaptació: Maria Moreno)
    12. Jo voldria ambes molat coltell. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    13. El jardi m’acull de matinada. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    14. No podré mai saber. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    15. El meu amor s’engrosa. Kâtibim Türküsü Música: Üsküdar’ a Giderİken) Popular turca. Adaptació: Maria Moreno i Miquel Pérez)
    16. Etslluny i vivim el mateix temps. (Música: “La meua xiqueta es l’ama ”Cançó de bressol popular valenciana. Adaptació: Miquel Pérez)
    17. Ploràvem l’imminent comiat. (Música: Miquel Pérez Perelló)
    18. El seu consell l’assentiment o reflexió. (Música: Maria Moreno)
    19. Celat per la mort. (Veu sola)
    20. Celat per la mort (cançó).(Música: Miquel Pérez Perelló)
    21. No vull la disfressa de la víctima.(Música: Miquel Pérez Perelló)

Maria Moreno: Flauta, clarinet i veu

Diego López: Percussió mediterránea

Guitarra, llaüt i veu: Miquel Pérez Perelló

Harmònica en *No vull la disfresa: Carlos Sanchís

Baix elèctric en *Celat per la mort: Carlos Maeso

Mescla i masterització: TahirDurkalic

Pin It on Pinterest